La cultura de la alimentación en el mundo ibérico
Arturo Oliver FoixEditorial: Servicio de Publicaciones Diputación de CastellónISBN: 9788489944626

Sinopsis
Presenta l'estat de la qüestió de l'alimentació en la Cultura Ibèrica. El tema és abordat des de diversos aspectes, com és la producció i obtenció d'aliments, la seua conservació i preparació, i el dels utensilis emprats al llarg de tot el procés alimentari ibèric. Les implicacions socials, econòmiques i religioses que els aliments tenen, és un aspecte important en el que s'ha intentat aprofundir
Otros libros de Arturo Oliver Foix
-
Geometría y decoración del Xúquer al Ebre del VI al V milenio cal BC
Arturo Oliver FoixServicio de Publicaciones Diputación de Castellón -
Saguntum y La Plana : una ciudad romana y su territorio
Arturo Oliver FoixServicio de Publicaciones Diputación de Castellón -
La imagen personal de los íberos : de la necesidad al mensaje social del atavío y del cuerpo
Arturo Oliver FoixServicio de Publicaciones Diputación de Castellón -
-
El Perengil (Vinaròs, Castellón) : Un peculiar edificio ibérico : Núm.6
Arturo Oliver FoixServicio de Publicaciones Diputación de Castellón -
El puig de la nau : Un hábitat fortificado ibérico en el ámbito mediterráneo peninsular. Núm.4
Arturo Oliver FoixServicio de Publicaciones Diputación de Castellón